Personliga lösningar hos Elektrikerna i Nybro

Jag tänkte berätta lite om när vi för ett tag sedan skulle göra elinstallationen för vår utökning på sommarhuset i Kalmar, mest för att kunna inspirera er till att välja en riktigt bra elektriker som man kan lita på utför ett bra jobb.

 

Jag som har väldigt lite kunskap kring just elinstallationer hörde mig för bland vänner och bekanta för att kunna få lite tips på vilken firma vi skulle kontakta. Till min förvåning fick jag samma tips från i stort sett alla jag pratade med, nämligen Elektrikerna i Nybro. Nu så här i efterhand förstår jag verkligen varför alla rekommenderade samma firma till mig, Elektrikerna i Nybro levde upp till alla mina förväntningar.

Grym service och nytänkande idéer

När jag ringde firman blev jag för det första väldigt väl bemött av killen i andra änden av luren. Jag förklarade att vi gjort en utbyggnad på vårt hus och att vi nu var i fasen där elinstallationen måste genomföras för att vi skall kunna färdigställa allting. Det slutade i alla fall med att dom kom för att kolla på vad som behövde göras hos just oss och sammanställde våra önskemål och behov, de kom även med egna tips och idéer på saker och ting som vi själva inte hade tänkt på men som vi är tacksamma för att dom såg.

Det blev ett självklart val

Jag fick verkligen en god magkänsla från start och det märktes tydligt att detta är en firma som har lång erfarenhet och bred kompetens. Det tog inte lång tid innan vi fått en kostnadsfri offert med allting specificerat framför oss. För sakens skull jämförde jag med ett par andra elfirmor men ingen kom i närheten av Elektrikerna i Nybro så för oss vart det ett givet val. Arbetet kunde inte ha genomförts på ett snabbare och smidigare sätt och jag ångrar inte någonstans valet av elektrikerfirma för vår elinstallation.