Inred med hundmadrass till bästa vännen

För er som har hund kan det vara svårt att tänka sig att jycken ska sova någon annanstans än i sängen jämte er. Men faktum är att både ni och hunden sover bättre i separata sängar. Det är därför som ni redan idag ska köpa hundmadrass till vovven. På en hundmadrass sover hunden lugnt hela natten, skulle den vakna till och behöva gå och dricka lite vatten kan den gå till sin skål. Detta utan att kliva på er eller riskera att hoppa och landa snett nedanför sängen.

Köper ni en stor hundmadrass kan två eller flera (beroende på ras) hundar få plats samtidigt. Då kan hundarna ligga och mysa tillsammans hela natten. Hundmadrassen är också perfekt för när hunden eller hundarna ska vara hemma ensamma, då det med hundmadrassen har någonstans att vara medan de är själva. Madrassen går lika bra att ha med sig som att ha den stationärt stående på ett och samma ställe, detta gör att madrassen blir vovvens favoritsovplats både hemma och borta. Med hundmadrassen håller sig hunden frisk och glad hela livet, från liten valp, till unghund och slutligen som fullvuxen hund.

Visste ni förresten att en hund sover ungefär 12-20 timmar varje dag hela livet ut? Med så mycket sömn förtjänar bästa vännen en riktig skön madrass.