Boka flytthjälp

Att boka flytthjälp på nätet har säkert ökat antalet bokningar! Att göra det lättare för potentiella kunder borde vara något som alla företagare ständigt optimerar men tyvärr verkar inte kunskapen om hur man gör finnas hos många. Det är väldigt synd att många företagare inte vågar eller vill ta hjälp av de som vet hur man attraherar besökare och gör det lättare för dom att hitta det dom söker. Fler och fler besökare vill hitta det dom söker snabbt, annars lämnar dom sidan och går vidare. Att lyfta luren och ringa när det gäller enklare bokningar som hos frisören eller skönhetssalongen är för en del nästan otänkbart. Dom vill kunna boka direkt istället för att hålla på att ringa tills någon svarar.

Boka flytthjälp online

Jag såg för ett tag sedan att det numera går att boka till och med flytthjälp direkt på nätet. Det finns olika alternativ så klart när man flyttar men på den här sidan hade dom gjort paket av bokningarna som omfattade grundpaket i form av ”Flytthjälp small”, ”Flytthjälp medium”, ”Flytthjälp large” samt en ”Flytthjälp supreme”. Sedan fanns det olika tilläggsalternativ till varje tjänst eller paket som kunde vara till exempel flyttstäd, extra kartonger, nedpackning av föremål i kartonger etc. Det var verkligen en riktigt bra och väl genomtänkt sida och jag kan tänka mig att dom får många bokningar direkt på sidan.

Flytthjälp på hemsida

Det finns ett par saker man bör tänka på när man sätter ihop olika paket för att boka flytthjälp eller egentligen vad som helst när det gäller lite mindre tjänster för konsument. Försök alltid att göra det så lätt som möjligt för kunden att ta ett beslut. Tala om vad det kostar!! Försök i alla fall att lägga ut ett riktpris ”från X kr”. Om det är svårt att få med alla alternativ eller att sätta ihop olika tjänster, ha alltid ett färdigt kontaktformulär som kunden kan fylla i och kontakta sedan kunden.