Elman i Väst är din elektriker i Borås!

Det kan vara svårt när man är nyinflyttad och hitta företag som utför olika tjänster som man behöver hjälp med. Lika svårt kan det vara att hitta sin favorit när det gäller att handla mat eller bara gå att träna. Det får ta sin tid och till slut hittar man förhoppningsvis rätt, men kanske behöver man gå på några minor.

När det gäller att hitta elföretag i Borås så slapp vi gå på några minor eftersom vi hittade till Elman i Väst direkt. Det var den första verksamheten som fångade vårt intresse när vi behövde hjälp med installation av en ladd station till vår elbil. Detta är något som vi med andra ord prioriterade högt eftersom vi försöker leva så miljövänligt som möjligt. Elman i Väst, som det elföretag i Borås som vi numera alltid anlitar, hjälpte oss smärtfritt och smidigt och helt med oss som kunder i fokus. Det var helt fantastiskt att ha dem här på plats eftersom dem hela tiden var noga med bra service i form av att vi skulle vara involverade i själva installationen. Inte på det viset att vi behövde göra något men hela tiden fanns det en tanke om att vi behövde vara involverade för att få det bästa resultatet, det är ju faktiskt iv som ska använda det framöver 🙂

Solcellspaneler är nästa steg

Som det elföretag i Borås som med andra ord hjälpte oss med ladd stationen till bilen så var det även Elman i Väst som fick oss att snöa in på solcellspaneler. Det var min sambo som frågade lite lätt när dem var här och vidare fick vi mycket bra information genom deras hemsida. Nästa vecka kommer därför Elman i Väst till oss igen och då är det dags för solcellspaneler, spännande!