Blueintegrator gör hemarbete möjligt

Under den pågående pandemin har vi på mitt arbete sätt till att arbeta hemifrån. Vi har gjort detta för att minska smittspridningen mellan oss och till andra. 

Att arbeta smidigt hemma har varit möjligt tack vare integration av system med Blueintegrator. Hade det inte varit för BlueIntegrator hade vi förmodligen sett en nedgång i företagets ekonomi och produktion.

Efter månader med hemarbete har vi resultatet. På vissa håll ser vi till och med en förbättring i arbetet. De anställda har uppskattat vårt arbete med att få dem att trivas med sitt hemmaarbete. Valmöjligheten att arbeta hemma är definitivt något som kommer att leva kvar i vårt företag även  efter denna period. Tanken just nu är att vi kommer att vilja ha våra anställda på kontoret minst två dagar i veckan, men sedan får de själva välja vart de vill arbeta ifrån övriga tre dagar.

För oss blev den plötsliga övergången till hemmaarbete väldigt smidig, mycket på grund av att vi redan hade en bra relation med systemtekniker på Blueintegrator, som om vi fick problem kunde nås på telefon eller via Skype. Ifall det inte gick att hitta en lösning fanns det möjlighet för systemtekniker att ta sig till oss. Det gjorde att allt flöt på utan större problem.