Isolering med lösull kommer fungera bra

Har nyligen påbörjat ett nytt designprojekt, min alldeles egna verktygsbod. Boden kommer att stå på mina föräldrars tomt. Då mina föräldrar har en tomt med stort grönområde och ingenting annat, är detta det optimala platsen för verktygsboden. Både billigt (behöver inte betala mina föräldrar något för att få bygga den) och bra då jag kan kombinera jobb i boden med besök till mina föräldrar.

För att isolera boden tänker jag använda mig av lösull. När man isolerar så är isolering med lösull nämligen det mest kostnadseffektiva alternativet på marknaden. Det är också ett säkert material som varken skadar miljön eller människor och djurs hälsa.

Förr i tiden brukade man isolera hus och andra byggnader med asbestos, vilket senare visade sig vara hälsofarligt. Det finns fortfarande byggnader, främst i USA, som är isolerade med asbestos, dessa bör rivas då de kan orsaka stora skador på de mest utsatta (barn och äldre).

Iallafall, min verktygsbod kommer vara stor som en liten stuga för 2. Den kommer att målas i samma färger som mina föräldrars hus (röd och vit) som såklart redan står på tomten. Jag hoppas att jag kan få byggt boden så fort som möjligt så att jag kan börja arbeta i den, längtar redan!